CSALÁDI VÉDELEM BIZTOSÍTÁS

Gyorsan köthető, mindenki számára elérhető és nélkülözhetetlen kockázati életbiztosítás, amellyel azonnali, több milliós kártérítést garantálhat szeretteinek, váratlan szerencsétlenségből adódó pénzügyi nehézség esetén. Nem befektetés jellegű termék.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS

Családunk és a magunk életén túl legnagyobb értékünk az otthonunk. Egy betörés vagy tűz, a klímaváltozás miatti mind gyakoribb viharok, árvizek, de akár egy beázás is súlyos, nem várt anyagi terhet jelent.

UTASBIZTOSÍTÁS

Egy nem várt betegség vagy baleset okozta vészhelyzetet kezelése idehaza sem egyszerű feladat,
ám még sokkal nehezebb, ha ezzel otthonunktól távol egyedül szembesülünk.

MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS

Az öngondoskodás új, egyszerű és kedvező díjú módja, amellyel biztosíthatja havi nettó bérét, ha munkanélkülivé vagy keresőképtelenné válna.
Felelősségteljes választás, amennyiben Ön alkalmazotti státuszban van.

LTP

A lakás-takarékpénztári konstrukció egy olyan államilag támogatott megtakarítási- és hitel termék kombináció,
mely a rendszeres, havi részletekben történő befizetéseket követően kedvező kamatozású, lakáscélú kölcsönlehetőséget biztosít.

NYUGDÍJ PROGRAM

Szeretné, ha nyugdíjas éveiben sem kellene lemondania a korábbi életszínvonaláról?
Ha anyagi biztonságban tölthetné idős korát? Mi segítünk Önnek abban, hogy ezeket a céljait megvalósíthassa.

Árbevétel biztosítás

Kereskedjen biztonsággal – a fedezetet mi vállaljuk!
Az Atradius tudja, hogy az üzleti életben az áruk és szolgáltatások eladása, a hitelképes üzleti partner kiválasztása kockázattal jár.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


1096 Budapest, Haller utca 2.
Tel: +36 1 372 3090
H: 9:00-16:00, K-P: 9:00-14:00
Fax: +36 1 372 3073 (0-24h)
Üzenetküldés(0-24h)


NEMZETKÖZI KÁRRENDEZÉS

Tel: +36 1 372 30 72
Fax: +36 1 372 30 73
Üzenetküldés

Tisztelt Bejelentő,

Jelen útmutatónk azt a célt szolgálja, hogy Ön tájékoztatást kapjon arról, mi a teendő, ha olyan gépjármű káresemény vélt vétlen részese volt, melynek nemzetközi vonatkozása van:

 • Zöldkártya rendszer tagországainak területén történt káresemény;
 • és/vagy a vélt károkozó olyan külföldi honosságú természetes vagy jogi személy;
 • melynek kötelező gépjármű felelősségbiztosító partnere a CORIS Magyarország,
 • vagy a DEKRA Claims Services (https://www.dekra-claims-services.hu/hu/honlapja/)
 • levelezőpartnerként
 • kárrendezési megbízottként.

 

Ha kötelezős biztosítójától/biztosítási ügynökétől, a baleset helyszínén eljárást foganatosító rendőri szervtől, a Magyar Biztosítók Szövetségétől (MABISZ), vagy akár magától a vélt károkozótól olyan tájékoztatást kapott, hogy Társaságunk CORIS vagy DEKRA Claims levelezőpartneri vagy kárrendezési megbízotti minőségben képviseli az ellenérdekű fél biztosítóját, kárbejelentését a vonatkozó kárbejelentő lap kiválasztása es kitöltése mellett kérjük, a következő formában és tartalommal tegye meg a gördülékenyebb ügyintézés érdekében:

 

 

A kárügy regisztrálásához és Megbízónk felé történő hivatalos bejelentéséhez a kitöltött kárbejelentő lapon túlmenően a következő dokumentumok benyújtása szükséges

 • vagy lefotózva, jó minőségben, kis méretben;
 • vagy szkennelve szintén kis méretben;

tekintettel a levelezőrendszer korlátjára, mely mindösszesen 10MB/bejövő üzenetenként (jelentős mennyiség vagy nagyszámú dokumentum esetén célszerű több részben továbbítani a káranyagot):

 • Európai baleseti bejelentő (ún. „kék-sárga” baleseti bejelentő) mindkét fél által kitöltött és aláírt másolata;
 • rendőrségi intézkedés esetén a rendelkezésre bocsátott igazolás és/vagy jegyzőkönyv/határozat mely rögzíti a felelősség kérdését és az alkalmazott intézkedést a jogalap/felelősség kérdésének tisztázása céljából;
 • a sérült gépjármű forgalmi engedélyének mindkét oldala;
 • a gépjárművet vezető személy jogosítványának mindkét oldala (ha parkolt a gépjármű a káresemény időpontjában, erre nincs szükség);
 • a gépjármű tulajdonjogát igazoló törzskönyv mindkét oldala; ha lízingelt/banki hiteles gépjárműről van szó, a lízingcég/bank hozzájáruló nyilatkozatára van szükség a kárrendezéshez és az esetlegesen megítélt kártérítési összeg felvételéhez; mindezt érdemes a kárbejelentéssel együtt elkezdeni intézni és a rendelkezésre állás esetén benyújtani;

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a kárbejelentéshez és kárrendezési eljáráshoz (kivéve, ha a baleset helye szerinti ország irányadó jogszabályai (lex loci) másképp nem rendelkeznek) NEM SZÜKSÉGES a személyi igazolvány és lakcímkártya, valamint adókártyáról készült másolat benyújtása, becsatolása.

 • a vélt károkozó gépjárműről/annak rendszámáról készült fotódokumentációt rendelkezésre állás esetén;
 • a vélt károkozó gépjármű biztosítási ún. zöldkártyáját/igazolását rendelkezésre állás esetén;
 • meghatalmazotti minőségben történő kárbejelentéshez kérjük, csatolja a károsult gépjármű tulajdonosa által aláírt meghatalmazását;
 • az e-mailben kérjük egyúttal megjelölni a gépjármű fellelhetőségi helyét, amit szakértői tevékenység aktuálissá válása esetén továbbíthatunk szerződéses partnerünk felé; a kárügy kapcsolattartójának nevét és lehetőség szerinti mobiltelefonos elérhetőségét, amelyen a kárrendezési eljárás releváns fejleményei kapcsán a kollegák egyeztetni tudnak a jogosulttal;

 

 • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a biztosítási és adatvédelmi törvényben foglaltak alapján, valamint a kollegáink által végzett kárrendezési eljárás hatékonysága és időbeli lerövidítése érdekében bővebb felvilágosítást a bejelentett kárügy aktuális állásáról kizárólag a károsult gépjármű tulajdonosának/üzembentartójának, becsatolt meghatalmazás esetén kizárólag a megjelölt meghatalmazottnak áll módunkban adni;

 

Közös érdek, hogy a kárügy mihamarabb megnyugtatóan rendeződjön és lezáródjon, ezért kollegáink minden releváns fejlemény esetén haladéktalanul felveszik a kapcsolatot és egyeztetnek a meghatalmazottal vagy képviseletre jogosult féllel.

Tájékoztatjuk, hogy nemzetközi kárrendezési osztályunkon csak telefonon előre egyeztetett Ügyfélfogadás van.

A nemzetközi kárrendezési osztály telefonos ügyfélszolgálati rendje:

Hétfő-csütörtök: 09-14 óra között;

Péntek: 09-13 óra.

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a jelen kárrendezési folyamat szempontjából az Ön kötelező biztosításának nincs jelentősége, azt Ön arra az esetre tartja fenn és fizeti, amikor Ön az okozója egy káreseménynek, mindez a Társaságunkhoz bejelentett kártérítési igény esetén várhatóan nem áll fenn.

 

Szíves együttműködését köszönjük.


Öngondoskodás

Az öngondoskodás alapvető fontosságú a jövőtervezés szempontjából.
Napjainkban egyre több embert érint a hirtelen munkanélkülivé válás, ami hatalmas terhet jelent a mindennapi megélhetés, családfenntartás, gyermeknevelés, számlák és banki kölcsönök fizetése szempontjából.


Tovább...

Hírek

2017-10-05 15:08:53
AZ EMBEREK FELÉNEK SEMMILYEN MEGTAKARÍTÁSA NINCS

A hazai lakosság felének nincs semmilyen megtakarítása az OVB Magyarország legfrissebb felmérése szerint, aki pedig félre tud tenni valamennyit, az vagy lakásra és nyugdíj-kiegészítésre gyűjt, vagy a váratlan helyzetektől tart leginkább. A rendszeres megtakarítások jellemzően 10-20 ezer forint körülire tehetők és a megkérdezettek csupán ötöde mondta, hogy tudomása szerint rendelkezik államilag támogatott megtakarítási formával. A kutatásban résztvevők több mint 90 százaléka életszínvonal csökkenést jósol a nyugdíjas éveire, amennyiben nem lesz addig elegendő félretett vagyona.


Tovább...

GY.I.K

Kérjük, ismerje meg, melyek azon leggyakrabban felmerülő kérdések az egyes termékek vonatkozásában, melyeket Ügyfeleink érdeklődései kapcsán szedtünk tematikus csokorba.


Tovább...