CSALÁDI VÉDELEM BIZTOSÍTÁS

Gyorsan köthető, mindenki számára elérhető és nélkülözhetetlen kockázati életbiztosítás, amellyel azonnali, több milliós kártérítést garantálhat szeretteinek, váratlan szerencsétlenségből adódó pénzügyi nehézség esetén. Nem befektetés jellegű termék.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS

Családunk és a magunk életén túl legnagyobb értékünk az otthonunk. Egy betörés vagy tűz, a klímaváltozás miatti mind gyakoribb viharok, árvizek, de akár egy beázás is súlyos, nem várt anyagi terhet jelent.

UTASBIZTOSÍTÁS

Egy nem várt betegség vagy baleset okozta vészhelyzetet kezelése idehaza sem egyszerű feladat,
ám még sokkal nehezebb, ha ezzel otthonunktól távol egyedül szembesülünk.

MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS

Az öngondoskodás új, egyszerű és kedvező díjú módja, amellyel biztosíthatja havi nettó bérét, ha munkanélkülivé vagy keresőképtelenné válna.
Felelősségteljes választás, amennyiben Ön alkalmazotti státuszban van.

LTP

A lakás-takarékpénztári konstrukció egy olyan államilag támogatott megtakarítási- és hitel termék kombináció,
mely a rendszeres, havi részletekben történő befizetéseket követően kedvező kamatozású, lakáscélú kölcsönlehetőséget biztosít.

NYUGDÍJ PROGRAM

Szeretné, ha nyugdíjas éveiben sem kellene lemondania a korábbi életszínvonaláról?
Ha anyagi biztonságban tölthetné idős korát? Mi segítünk Önnek abban, hogy ezeket a céljait megvalósíthassa.

Árbevétel biztosítás

Kereskedjen biztonsággal – a fedezetet mi vállaljuk!
Az Atradius tudja, hogy az üzleti életben az áruk és szolgáltatások eladása, a hitelképes üzleti partner kiválasztása kockázattal jár.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


1096 Budapest, Haller utca 2.
Tel: +36 1 372 3090
H: 9:00-16:00, K-P: 9:00-14:00
Fax: +36 1 372 3073 (0-24h)
Üzenetküldés(0-24h)


NEMZETKÖZI KÁRRENDEZÉS

Tel: +36 1 372 30 72
Fax: +36 1 372 30 73
Üzenetküldés

Teljeskörű belföldi és nemzetközi kárrendezés

Társaságunk 1991 óta van jelen a magyar piacon, fő profilja a teljes körű gépjármű kárrendezés, flottakezelés, teljes CASCO-s kárügyintézés, visszkereseti ún. „regressz” igényérvényesítés bel- és külföldön egyaránt.

Kiterjedt, szakirányú partnerlistával, szakértői- és szervízhálózattal rendelkezünk, mely országos és nemzetközi lefedettségű, így bármilyen típusú és bárhonnan érkező megkeresést a legrövidebb határidőn belül tudunk vállalni és megoldani.

Nemzetközi jelenlét Függetlenség
A CORIS 46 leányvállalata és 160 helyi képviselete a világ több, mint 128 országában biztosítja Önnek azt, hogy kárigénye és a teljes körű kárrendezési folyamat a legjobb kezekben van Nálunk a "Partner a mindennapokban" szlogenünk zászlaja alatt. A CORIS nemzetközi hálózata a nagy biztosítótársaságoktól függetlenül jött létre és önállóan működik.
Minőség Technológia
A CORIS garantálja a kiemelkedő színvonalú szolgáltatást. Ügyfelei számára biztosítja az ügyintézés átláthatóságát és a folyamatos tájékoztatást. Színvonalas szolgáltatásaiért a hálózat több tagja is elnyerte már a rendkívül szigorú ISO minősítést. A nagy teljesítményű információs rendszerek és kommunikációs technológiák lehetővé teszik a biztonságos, gyors és megbízható ügyintézést, melynek során a CORIS közvetlen kapcsolatot tart Ügyfeleivel.

Szolgáltatásaink

Nemzetközi és belföldi kárrendezés

 • külföldi és magyar jogi, illetve természetes személyek külföldön, vagy Magyarországon elszenvedett balesete kapcsán felmerült kárigények teljeskörű érvényesítése a károkozó felelősségbiztosítójával szemben;
 • A CORIS Magyarország 249 külföldi biztosítótársaságot képvisel, nevükben és képviseletüket ellátva rendezi a felmerült kárigényeket levelezőpartneri és kárrendezési megbízotti minőségben;
 • CASCO kárrendezés belföldön és külföldön egyaránt;
 • visszkereseti (Regressz) megbízás alapján érvényesíti vállalati és magánszemélyek kárigényét a külföldi károkozó, vagy annak felelősségbiztosítója terhére;

Zöld Kártya” és ún. „4. Direktíva” ügyek rendezése

 • Teljes körű kárrendezéses tevékenység biztosítása az Európai Unió Zöldkártya Egyezménye, annak Belső Szabályzata, továbbá az Európai Unió IV, V, VI Direktívája (Gépjármű biztosítási irányelvek--a tagállamok gépjármű-felelősségbiztosításra vonatkozó jogszabályainak közelítéséről) alapján;
 • Társaságunk képviseli a DEKRA Claims Services gépjármű kárrendezőt Magyarországon 2004 óta, ellátva annak teljes gépjármű kárrendezéses tevékenységét.

Teljeskörű CASCO kárrendezés

 • Kárbejelentések 24 órán belül történő feldolgozása és szignálása;
 • Országos lefedettségű kárszakértő kiküldése és tényleges kárfelvétel a megrendeléstől számított 48 órán belül, igény esetén sürgősségi jellegű 4 órás kárfelvétel is biztosítható;
 • Javítási számlák, elszámolások, összefoglalók ellenőrzése, felülvizsgálata;
 • Káranyagok, kárigények teljes körű elbírálása, kapcsolattartás és véleményezés preferált szervizlistára vonatkozóan;
 • Visszkereseti (ún. regressz) igények érvényesítése;
 • Személyi sérüléses esetek véleményezése, tételes kárigények összeállítása és érvényesítése;
 • Teljeskörű pénzügyi megfelelés a Solvency II és a pénzmosás elleni védelem vonatkozó rendelkezéseinek
 • Társaságunk végzi a LEASEPLAN tulajdonában álló flotta teljes körű kárrendezését 2007 óta, Megbízóink teljes megelégedésére.

Jogvédelem

 • teljeskörű peres és peren kívüli képviselet, jog- és érdekérvényesítés bel- és külföldön egyaránt;
 • ügyvéd illetve tolmács biztosítása;
 • közreműködés rendőrségi jegyzőkönyvek, bírósági határozatok, jogalapi dokumentáció beszerzésében;
 • kaució biztosítása és rendezése.

Visszkereseti (Regressz) kárigények érvényesítése, betegség – baleseti, utas és gépjármű biztosítások esetében

Társaságunk végzi az Európai Utazási Biztosító (EUB) utas és gépjármű biztosítás terhére rendezett baleseti megtérítéses kárigények visszkereseti érvényesítését 2004 óta.

Baleseti (munka-, közúti-, tettlegesség) megtérítéses ügyek kezelése és rendezése az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) nevében és képviseletében

Idegenhibás és vagyoni károk teljes körű rendezése a BKV teljes flottája számára

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a jelen kárrendezési folyamat szempontjából az Ön kötelező biztosításának nincs jelentősége, azt Ön arra az esetre tartja fenn és fizeti, amikor Ön az okozója egy káreseménynek, mindez a Társaságunkhoz bejelentett kártérítési igény esetén várhatóan nem áll fenn.

A CORIS Magyarország illetve DEKRA Claims Services levelezőpartnerként vagy kárrendezési megbízotti eljárása kapcsán szíves figyelmébe ajánljuk Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatunkat 

 

Reméljük, hogy Önt is hamarosan elégedett Ügyfeleink népes táborában köszönthetjük!

 

Hasznos információk és linkek:

 Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) Nemzeti Iroda

 Magyarországi levelezőpartnerek és kárrendező irodák aktuális jegyzéke

 Jogszabálytár

 Európai baleseti bejelentő és útmutató a kitöltéshez 

Európa

Albánia
Fehéroroszország
Belgium
Bulgária
Horvátország
Ciprus
Csehország
Dánia
Finnország
Franciaország
Németország
Görögorság
Magyarország
Olaszország
Lettország
Litvánia
Málta
Hollandia
Norvégia
Lengyelország
Portugália
Románia
Oroszország
Szlovákia
Szlovénia
Szerbia
Spanyolország
Svédország
Svájc
Törökország
Ukrajna
Egyesült Királyság

Ázsia és óceánia

Ausztrália
Kína
India
Malajzia
Szingapúr
Thaiföld 

Afrika és Közép Kelet

Izrael
Marokkó
Egyesült Arab Emirátusok
Dél-Afrika
Tunézia
 

Észak és Dél Amerika

Argentina
Brazilia
Kolumbia
Ecuador
USA 


Öngondoskodás

Az öngondoskodás alapvető fontosságú a jövőtervezés szempontjából.
Napjainkban egyre több embert érint a hirtelen munkanélkülivé válás, ami hatalmas terhet jelent a mindennapi megélhetés, családfenntartás, gyermeknevelés, számlák és banki kölcsönök fizetése szempontjából.


Tovább...

Hírek

2017-10-05 15:08:53
AZ EMBEREK FELÉNEK SEMMILYEN MEGTAKARÍTÁSA NINCS

A hazai lakosság felének nincs semmilyen megtakarítása az OVB Magyarország legfrissebb felmérése szerint, aki pedig félre tud tenni valamennyit, az vagy lakásra és nyugdíj-kiegészítésre gyűjt, vagy a váratlan helyzetektől tart leginkább. A rendszeres megtakarítások jellemzően 10-20 ezer forint körülire tehetők és a megkérdezettek csupán ötöde mondta, hogy tudomása szerint rendelkezik államilag támogatott megtakarítási formával. A kutatásban résztvevők több mint 90 százaléka életszínvonal csökkenést jósol a nyugdíjas éveire, amennyiben nem lesz addig elegendő félretett vagyona.


Tovább...

GY.I.K

Kérjük, ismerje meg, melyek azon leggyakrabban felmerülő kérdések az egyes termékek vonatkozásában, melyeket Ügyfeleink érdeklődései kapcsán szedtünk tematikus csokorba.


Tovább...