CSALÁDI VÉDELEM BIZTOSÍTÁS

Gyorsan köthető, mindenki számára elérhető és nélkülözhetetlen kockázati életbiztosítás, amellyel azonnali, több milliós kártérítést garantálhat szeretteinek, váratlan szerencsétlenségből adódó pénzügyi nehézség esetén. Nem befektetés jellegű termék.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS

Családunk és a magunk életén túl legnagyobb értékünk az otthonunk. Egy betörés vagy tűz, a klímaváltozás miatti mind gyakoribb viharok, árvizek, de akár egy beázás is súlyos, nem várt anyagi terhet jelent.

UTASBIZTOSÍTÁS

Egy nem várt betegség vagy baleset okozta vészhelyzetet kezelése idehaza sem egyszerű feladat,
ám még sokkal nehezebb, ha ezzel otthonunktól távol egyedül szembesülünk.

MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS

Az öngondoskodás új, egyszerű és kedvező díjú módja, amellyel biztosíthatja havi nettó bérét, ha munkanélkülivé vagy keresőképtelenné válna.
Felelősségteljes választás, amennyiben Ön alkalmazotti státuszban van.

LTP

A lakás-takarékpénztári konstrukció egy olyan államilag támogatott megtakarítási- és hitel termék kombináció,
mely a rendszeres, havi részletekben történő befizetéseket követően kedvező kamatozású, lakáscélú kölcsönlehetőséget biztosít.

NYUGDÍJ PROGRAM

Szeretné, ha nyugdíjas éveiben sem kellene lemondania a korábbi életszínvonaláról?
Ha anyagi biztonságban tölthetné idős korát? Mi segítünk Önnek abban, hogy ezeket a céljait megvalósíthassa.

Árbevétel biztosítás

Kereskedjen biztonsággal – a fedezetet mi vállaljuk!
Az Atradius tudja, hogy az üzleti életben az áruk és szolgáltatások eladása, a hitelképes üzleti partner kiválasztása kockázattal jár.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


1096 Budapest, Haller utca 2.
Tel: +36 1 372 3090
H: 9:00-16:00, K-P: 9:00-14:00
Fax: +36 1 372 3073 (0-24h)
Üzenetküldés(0-24h)


NEMZETKÖZI KÁRRENDEZÉS

Tel: +36 1 372 30 72
Fax: +36 1 372 30 73
Üzenetküldés

 

Egy nem várt betegség vagy baleset okozta vészhelyzetet kezelése idehaza sem egyszerű feladat, ám még sokkal nehezebb, ha ezzel otthonunktól távol egyedül szembesülünk.

Hogy utazását, nyaralását valóban GONDTALAN élvezhesse, utazása előtt ne felejtsen el utasbiztosítást kötni. Honlapunkon Ön GYORSAN és EGYSZERŰEN gondoskodhat saját és szerettei védelméről. Biztosítását anélkül megkötheti és díját rendezheti, hogy Önnek el kellene hagynia otthonát, nincs tehát szükség hosszadalmas utána járásra és várakozásra.
Ajánljuk figyelmébe elérhető megoldásainkat, hogy utazása valóban a pihenésről szóljon.
Utasbiztosítás repülős utazáshoz

Az Air Holiday terméket kifejezetten repülős városlátogatásokhoz, egzotikus utazásokhoz ajánljuk.

Speciálisan repülős utakra összeállított szolgáltatásaink:

  • Kiemelt összegű légipoggyász-fedezet
  • Poggyászkésedelemre vonatkozó szolgáltatás
  • Térítés járatkésés esetén
  • Légipoggyász-sérülések biztosítása
  • Légikatasztrófa-biztosítás

Sport fedezet a legnépszerűbb vízi sportokra (búvárkodás 40 m-ig, surf, kitesurf, windsurf, motorcsónakkal vontatott „banán”, „air-chair” és gumitömlő, vízisí, vitorlázás, tengeri kajak, jetski, quad, parasailing) és vadászatra, valamint vízi és sporteszközökre (búvár, surf, kitesurf, windsurf, vízisí, tengeri kajak felszerelések).

Ha Ön sportolási céllal utazik külföldre, javasoljuk a Sport-Extra kiegészítő biztosítást, amely fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározott további vízi- és extrém sportokra.

Utasbiztosítás tengerparti utazáshoz

Tengerpart termékünket elsősorban buszos, autós tengerparti utazásokhoz ajánljuk.

A megfelelő fedezeti szint (Tengerpart Top, Tengerpart Nívó) kiválasztásához kérjük, vegye figyelembe a célország árszínvonalát, illetve egyéni igényeit!
Speciálisan tengerparti utakra összeállított szolgáltatásaink:

  • Fedezetnyújtás a következő vízi sportokra: búvárkodás (40 m-ig), surf, kitesurf, windsurf, motorcsónakkal vontatott „banán”, „air-chair” és gumitömlő, vízisí, vitorlázás, tengeri kajak, jetski, quad
  • Strandlopás-biztosítás
  • Vízisporteszköz-fedezet a következő vízi sporteszközökre: búvár, surf, kitesurf, windsurf, vízisí, tengeri kajak felszerelések
  • Szállodai és kemping-felelősségbiztosítás
  • Hiperbár-kamrás kezelés külföldön és hazaérkezést követően Magyarországon is

Autós tengerparti utakhoz javasoljuk az Autó-Extra kiegészítő biztosítást, amely 24-órás gépjármű-segítségnyújtási szolgáltatásokat tartalmaz.

Klasszikus utasbiztosítás (pl. buszos, autós városlátogatás)

Klasszikus utasbiztosításunkat elsősorban buszos, autós városlátogatásokhoz, továbbá nem munkavégzés céljából történő külföldi utazásra ajánljuk.

A megfelelő fedezeti szint (Top, Nívó) kiválasztásához kérjük, vegye figyelembe a célország árszínvonalát! Nem mindegy, hogy mekkora limittel rendelkezik a kiválasztott biztosítási csomag, ha külföldön például orvosi ellátást kell igénybe vennie.
Autós utakhoz javasoljuk az Autó-Extra kiegészítő biztosítást, amely 24-órás gépjármű-segítségnyújtási szolgáltatásokat tartalmaz.

Ha Ön sportolási céllal utazik külföldre, javasoljuk a Sport-Extra kiegészítő biztosítást, amely fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározott vízi- és veszélyes sportokra, illetve 20 évnél fiatalabb sportolók esetén versenyszerű sportra.

 

Utazásképtelenségre vonatkozó biztosítás

A Storno Basic termék arra az esetre nyújt biztosítási védelmet, ha egy váratlan megbetegedés, baleset, haláleset miatt az előre lefoglalt utazás meghíusul. A biztosító a jogalap tisztázását követően 20%-os (de minimum 10.000 Ft/fő) önrészesedés levonása mellett megtéríti az utazási iroda által a lemondás miatt leszámlázott kötbér összegét.
A választott utasbiztosítást gyorsan és egyszerűen megkötheti az Online ajánlat kitöltésével:

 


Öngondoskodás

Az öngondoskodás alapvető fontosságú a jövőtervezés szempontjából.
Napjainkban egyre több embert érint a hirtelen munkanélkülivé válás, ami hatalmas terhet jelent a mindennapi megélhetés, családfenntartás, gyermeknevelés, számlák és banki kölcsönök fizetése szempontjából.


Tovább...

Hírek

2017-10-05 15:08:53
AZ EMBEREK FELÉNEK SEMMILYEN MEGTAKARÍTÁSA NINCS

A hazai lakosság felének nincs semmilyen megtakarítása az OVB Magyarország legfrissebb felmérése szerint, aki pedig félre tud tenni valamennyit, az vagy lakásra és nyugdíj-kiegészítésre gyűjt, vagy a váratlan helyzetektől tart leginkább. A rendszeres megtakarítások jellemzően 10-20 ezer forint körülire tehetők és a megkérdezettek csupán ötöde mondta, hogy tudomása szerint rendelkezik államilag támogatott megtakarítási formával. A kutatásban résztvevők több mint 90 százaléka életszínvonal csökkenést jósol a nyugdíjas éveire, amennyiben nem lesz addig elegendő félretett vagyona.


Tovább...

GY.I.K

Kérjük, ismerje meg, melyek azon leggyakrabban felmerülő kérdések az egyes termékek vonatkozásában, melyeket Ügyfeleink érdeklődései kapcsán szedtünk tematikus csokorba.


Tovább...