CSALÁDI VÉDELEM BIZTOSÍTÁS

Gyorsan köthető, mindenki számára elérhető és nélkülözhetetlen kockázati életbiztosítás, amellyel azonnali, több milliós kártérítést garantálhat szeretteinek, váratlan szerencsétlenségből adódó pénzügyi nehézség esetén. Nem befektetés jellegű termék.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS

Családunk és a magunk életén túl legnagyobb értékünk az otthonunk. Egy betörés vagy tűz, a klímaváltozás miatti mind gyakoribb viharok, árvizek, de akár egy beázás is súlyos, nem várt anyagi terhet jelent.

UTASBIZTOSÍTÁS

Egy nem várt betegség vagy baleset okozta vészhelyzetet kezelése idehaza sem egyszerű feladat,
ám még sokkal nehezebb, ha ezzel otthonunktól távol egyedül szembesülünk.

MUNKANÉLKÜLISÉG BIZTOSÍTÁS

Az öngondoskodás új, egyszerű és kedvező díjú módja, amellyel biztosíthatja havi nettó bérét, ha munkanélkülivé vagy keresőképtelenné válna.
Felelősségteljes választás, amennyiben Ön alkalmazotti státuszban van.

LTP

A lakás-takarékpénztári konstrukció egy olyan államilag támogatott megtakarítási- és hitel termék kombináció,
mely a rendszeres, havi részletekben történő befizetéseket követően kedvező kamatozású, lakáscélú kölcsönlehetőséget biztosít.

NYUGDÍJ PROGRAM

Szeretné, ha nyugdíjas éveiben sem kellene lemondania a korábbi életszínvonaláról?
Ha anyagi biztonságban tölthetné idős korát? Mi segítünk Önnek abban, hogy ezeket a céljait megvalósíthassa.

Árbevétel biztosítás

Kereskedjen biztonsággal – a fedezetet mi vállaljuk!
Az Atradius tudja, hogy az üzleti életben az áruk és szolgáltatások eladása, a hitelképes üzleti partner kiválasztása kockázattal jár.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT


1096 Budapest, Haller utca 2.
Tel: +36 1 372 3090
H: 9:00-16:00, K-P: 9:00-14:00
Fax: +36 1 372 3073 (0-24h)
Üzenetküldés(0-24h)


NEMZETKÖZI KÁRRENDEZÉS

Tel: +36 1 372 30 72
Fax: +36 1 372 30 73
Üzenetküldés

Árbevétel biztosítás

Kereskedjen biztonsággal – a fedezetet mi vállaljuk!
Az Atradius tudja, hogy az üzleti életben az áruk és szolgáltatások eladása, a hitelképes üzleti partner kiválasztása kockázattal jár.
Az Atradius hitelbiztosítási szolgáltatása segít kézben tartani ezt a kockázatot, és megnyugtató védelmet nyújt mind a belföldi, mind a nemzetközi üzleti tranzakciókban.

Mi okoz Önnek álmatlan éjszakákat? 

Biztonságos üzletre és megbízható üzleti partnerekre vágyik?

Aggódik, vajon kifizetik-e?

Banki finanszírozás?

Cash flow problémák?

Jó Ügyfelek és Partnerek megtalálása, és megtartása?

Cégének és saját jövőjének biztonsága, ha a vevője nem fizet?

Segítségünkkel nyugodtan alhat...

 

Miért kössek hitelbiztosítást?

Egy hitelbiztosítási szerződés védelmet nyújt egy olyan lehetséges pénzügyi veszteséggel szemben, amelyet akár egy vagy több vevője fizetésképtelensége vagy késedelmes fizetése okozhat. Ez adott esetben csak az Ön vállalatának eredményességét rontja, de kerülhet olyan szituációba, amikor a saját hibáján kívül hirtelen fizetésképtelenséggel, adóssággal, sőt csőddel kell szembenéznie.

Ha biztosítja követeléseit, nem kell többet aggódnia az ilyen és hasonló kockázatok miatt: Önnek elég az üzletre összpontosí­tania, a kockázata az Atradius gondja lesz.

Szerződéseink védelmet nyújtanak a kereskedelmi és politikai kockázatokkal szemben, és képessé teszik Önt arra, hogy:

 • Növelje eladásait
 • Megvédje magát a rossz követelésektől
 • Erősítse hitelképességét bankok/faktor­cégek felé
 • Stabilizálja a cash fiow-ját
 • Bizalommal lépjen be új piacokra

Ki köthet hitelbiztosítást?

Az Atradius a legkülönbözőbb méretű gazdasági társaságoknak nyújt egyéni megoldásokat — a kis induló cégektől a multinacionális vállalatokig. Rugalmas, moduláris jellegű szerződéseink lehetővé teszik, hogy az Ön igényei szerint személyre szabott csomagot állítsunk össze. Mindenki számára létezik egyéni megoldás — bármilyen üzletágban tevékenykedik is a cége.

Szerződéseink megvédik Önt a belföldi és nemzetközi üzleti veszélyektől, amelyeket okozhat:

 • Vevői fizetésképtelenség
 • Fizetési késedelem
 • Politikai kockázat
 • Háborús helyzet
 • Felszámolási eljárás

A kockázatkezelés minden területéről szer­zett több mint 80 év tapasztalatunk és szaktudásunk, a világszerte több mint 45 millió vállalatot tartalmazó adatbázi­sunk, 10 éves magyarországi jelenlétünk és 500 milliárd forintnyi magyarországi fedezetvállalásunk biztosítja, hogy az Atradius mindig magas minőségű szolgáltatást biztosítson, ott és akkor, amikor és ahol Önnek erre szüksége van.

Atradius hitelbiztosítás – vállalata biztonsági hálója

A termékei vagy szolgáltatásai halasztott fizetésre történő értékesítésekor jelentkező nemfizetési kockázatra vállalunk fedezetet: amikor vevőinek csak a szállítás megtörténte vagy a számla kiállítása után egy meghatározott időtartam elteltével kell kiegyenlíteni a számla értékét. Legyen szó akár belföldi, akár külföldi ügyfelekről, a kockázatokat nem lehet eléggé hangsúlyozni.

Az Atradius szerepe közel egy évszázada az, hogy segítse a biztonságos kereskedelmet. Ma már nem elég, ha egy kiváló követeléskezelési részleggel rendelkezik, mert bármely vállalkozás kerülhet váratlanul kellemetlen helyzetbe egy csőd szélén lévő ügyfél miatt.

Sok ilyet láttunk már: nagy nevek, híres márkák. Olyan cégek, amelyekről a legkevésbé sem gondolná, hogy tönkremehetnek;

és minél több az ügyfél, annál nehezebb figyelni a közelgő fizetési problémák jeleit. A fizetésképtelenség lehetősége mindig fennáll, de – különösen a nemzetközi kereskedelemben – külső tényezők is akadályozhatják azt.

Extrém időjárási körülmények, árfolyam-ingadozások, kormányzati embargók és kereskedelmi szankciók, illetve egyszerűen a bürokrácia is okozhatja a fizetés elmaradását.

Mi segítünk Önnek ezeket a nehéz és/vagy váratlan problémákat megoldani.

Hitelbiztosításunk ennél is többet nyújt!

 

Kereskedelmi finanszírozás

A finanszírozás nem csak cége sikeréhez, de ügyfelei eredményes működéséhez is létfontosságú, mivel a halasztott fizetés fontos forrást jelenthet azonnali finanszírozási igényük kezelésében.

A bankok számára pedig az Atradius hitelbiztosítása a finanszírozás növeléséhez szükséges biztosítékot jelenti, miközben kellő pénzügyi védelmet kínál cégének a szállítói hitelek nyújtásakor.

 

Hozzon olyan döntéseket, amelyek elősegítik a növekedést!

A helyben járás nem opció, ha üzletről van szó. Aki így tesz, azt versenytársai megelőzik. Aktívan jelen vagyunk vállalkozása már meglévő és jövőbeni piacain is, ezzel segítve cége növekedését.

Bárhol tevékenykedik, a globális gazdasági kilátások éppúgy hatással lehetnek ügyfelei tevékenységére is, mint az Önére. Sőt, ha a meglévő piacok a csökkenő kereslet vagy stagnálás jeleit mutatják, a valódi növekedési lehetőséget a potenciális új piacok jelenthetik.

50 országban vagyunk jelen több mint 160 irodával, kockázatelemző szakembereink az aktuális piaci trendek, a lokális üzleti kultúra és a helyi jogszabályok ismeretében támogatják vállalkozását.

Tapasztalt munkatársaink értékes információkat nyújthatnak üzletfeleivel kapcsolatban, amely mellett számos részletes gazdasági és piaci elemzésünk is segíthetik abban, hogy a legjobb döntést hozza meg.

 

Találjon jó Ügyfeleket/Partnereket – és tartsa is meg őket!

A jó partnerek megtartása az üzleti siker kulcsfontosságú tényezője, ezért az együttműködés során az Atradius első dolga, hogy ellenőrizze jelenlegi és potenciális partnerei hitelképességét, ami kideríti, hogy mekkora összegű lehet a kereskedelmi hitel mértéke.

Ez egyáltalán nem felületes ellenőrzés! Világszerte több mint 200 millió cég folyamatosan aktualizált adataihoz férünk hozzá, amelynek segítségével tájékoztathatjuk a kockázatot nagymértékben növelő vagy csökkentő tényezőkről.

Az Atradius kockázatkezelési módszertana még hatékonyabb, amikor együtt jár az emberi szakértelemmel.

Magasan képzett kockázatelemzőink valamennyi szempontot figyelembe veszik: az ügyfélét, a piacét, a szektorét és mindent, ami befolyásolhatja a kockázatot.

Viszont, nem csak keressük a kockázatot, hiszen a kockázatban rejlik a lehetőség. A biztosítási fedezetet mellett, magabiztosságot is nyújtunk. Segítünk, hogy ügyfeleinek a lehető legkedvezőbb feltételeket nyújthassa, hogy megtarthassa őket, hiszen azt akarjuk elérni, hogy partnerei számára az Ön cége legyen a legjobb választás.

 

Értékeink

Ügyfélszolgálatunk. Legyen szó hitelbiztosításunkról vagy egyéb hitel- és kockázatkezelési eszközünkről, számunkra természetes és magától értetődő, hogy Ügyfeleinknek kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk.

Partnereink a nap bármely szakában igényelhetnek hitellimiteket vevőikre, partnereikre, melyek többsége 24 órán belül visszaigazolásra kerül.

Szakértelmünk. Az Atradius szolgáltatásai a felhalmozott tudásra és információra épülnek, éppen ezért tevékenységünk és hosszú távú üzleti kapcsolataink alapja a kockázatelemzési szakértelem.

Termékeink. Legfontosabb termékünk a hitelbiztosítás, amely felépítésének köszönhetően elég rugalmas ahhoz, hogy követeléskezelésének valódi biztonságot adjon – cégének méretétől és jellegétől függetlenül.

Fedezetet nyújtunk egész portfóliójára, de akár egyszeri tranzakciókra is belföldön és külföldön egyaránt.

Jelenlétünk. 6 kontinens 50 országában olyan kockázatelemzőkkel dolgozunk, akik azonnal hozzáférnek több mint 200 millió cég legfrissebb pénzügyi adataihoz, melynek segítségével tájékoztatást adunk a globális kereskedelmi kockázatokról.

Pénzügyi erőnk. A szükségesnél sokkal jelentősebb tőketartalékunknak köszönhetően pénzügyileg stabilak maradunk, a gyakran kihívásokkal teli gazdasági környezet ellenére is.

Közel egy évszázada támogatjuk sikeresen a vállalkozásokat.

 

Miért válasszon minket?

 • Mert számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleinknek a lehetséges legjobb szolgáltatást nyújtsuk.
 • Mert Ön nyereséget akar termelni, ehhez pedig a cégét biztonságban kell tudnia. Az Atradius segíteni tud abban, hogy elérje céljait a behajthatatlan követelések okozta potenciális pénzügyi veszteség csökkentésével.
 • Mert ügyfeleinek több hitelre van szükségük, ellenben a bankok kevesebbet ajánlanak. Az Atradius megkönnyíti a banki finanszírozáshoz való hozzájutást, illetve a szállítói hitelezés által az ügyfeleinek nyújtott rövid távú hiteleknek köszönhetően vevőpartnerei legfontosabb beszállítójává válhat.
 • Mert növekedni akar, de meg akar bizonyosodni arról, hogy ezt a megfelelő partnerekkel teszi. Ügyfelei pénzügyi helyzetével és hitelképességével kapcsolatos pontosabb információinkkal bővíthetjük növekedési lehetőségeit.
 • Mert a saját kockázatkezelési eljárását kívánja kialakítani, nem pedig valaki másét az Ön nevével a szerződésen. Hitelbiztosításunkat az ügyfél egyéni igényeihez igazítjuk.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy kiderüljön, mit tehetünk vállalkozásáért!


Öngondoskodás

Az öngondoskodás alapvető fontosságú a jövőtervezés szempontjából.
Napjainkban egyre több embert érint a hirtelen munkanélkülivé válás, ami hatalmas terhet jelent a mindennapi megélhetés, családfenntartás, gyermeknevelés, számlák és banki kölcsönök fizetése szempontjából.


Tovább...

Hírek

2017-10-05 15:08:53
AZ EMBEREK FELÉNEK SEMMILYEN MEGTAKARÍTÁSA NINCS

A hazai lakosság felének nincs semmilyen megtakarítása az OVB Magyarország legfrissebb felmérése szerint, aki pedig félre tud tenni valamennyit, az vagy lakásra és nyugdíj-kiegészítésre gyűjt, vagy a váratlan helyzetektől tart leginkább. A rendszeres megtakarítások jellemzően 10-20 ezer forint körülire tehetők és a megkérdezettek csupán ötöde mondta, hogy tudomása szerint rendelkezik államilag támogatott megtakarítási formával. A kutatásban résztvevők több mint 90 százaléka életszínvonal csökkenést jósol a nyugdíjas éveire, amennyiben nem lesz addig elegendő félretett vagyona.


Tovább...

GY.I.K

Kérjük, ismerje meg, melyek azon leggyakrabban felmerülő kérdések az egyes termékek vonatkozásában, melyeket Ügyfeleink érdeklődései kapcsán szedtünk tematikus csokorba.


Tovább...